Waar toch is Adèle’s blog gebleven?

Daar ik een vraag kreeg waar toch gebleven was het blog "Adèle’s poging tot onderbouwing van het bewijs dat de mens in essentie God is", laat ik dat via dit blog even weten: cf. hier

Ja, dat is een vervelende eigenaardigheid van blogse.nl, waar we al vaker tegenaan liepen: reacties die na zo'n tien à elf dagen worden ingegeven, worden niet meer zichtbaar gemaakt/gemeld in de rubriek "Laatste reacties". Waarom dat zo is, weet ik ookniet (het is niet door mij geïnitieerd). Dus met dat Ed op 29-11-2015 @ 20:07 de 90e reactie (jawel!) ingaf verdween het blog uit beeld.

Daar ikzelf zoiets had van wel klaar met dat blog te zijn, heb ik niet meteen een nieuw verbindingsblog aangelegd. Ik had ook geen behoefte nog te reageren op de reactie van Ed ... die begonnen was heel nieuwe thema´s in te brengen.

Maar goed, als iemand nog wél wil reageren, kan dat het beste via dit (vervolg)blog, zodat die reacties weer zichtbaar worden in de rechterkolom.

Reacties

Vreemd om mijn naam plots voluit op dit blog te zien want zelf gebruik ik bewust alleen mijn voornaam. Niet dat Peter R. de Vries mij zoekt en ik nog een gevangenisstraf heb uit te zitten of Anniko van Santen van Opsporing verzocht mij nu opbelt. Maar toch vind ik als Vlaming dat vreemd. Net zoals ik laatst een tekst plaatste zonder verwijzing vanwaar die kwam omdat dat onbelangrijk was. Meer nog, ik wist goed vanwaar die kwam en betrokken persoon is een kennis van mij en ik wou hem niet viseren. Die ‘Hollandse’ voortvarendheid om plomp zomaar iets ongevraagd te doen toont nog maar eens de verschillen tussen Vlamingen en jullie. Vermoedelijk zie je er zelf geen graten in, zozeer is het verschil.
Lezen wij Spinoza misschien ook voorzichtiger?

Ed, sorry dat ik wat jou betreft te voortvarend was ("plomp" zelfs, in jouw typering). Het is een eenvoudige vorm van onschuldbesef (want wat kan er op tegen zijn). Zeer terecht, zoals ook uit de inhoud van je reactie blijkt: je hebt niets te verbergen en toch wil je je verbergen. Enfin, ik heb je weer achter puntjes verborgen.

Tot slot. Ik vind een beetje slap van je dat je weer komt aanzetten met "ik wist goed vanwaar die [geciteerde tekst] kwam," ook nadat ik had laten weten dat ik daar heus geen twijfel over had of had geuit.

The coating on the glass also protects your screen from water, oils, and other liquids. This product retails for less than $10, which is good, but still kind of expensive as far as protectors go.