'Spinoza als Spirituele Gids' (een After Work-shop)

SPES is in Leuven-Heverlee, België, als forum een ontmoetingsplaats van en voor mensen die geloven dat bezieling en spiritualiteit hefbomen zijn voor radicale, maatschappelijke vernieuwing. Bezieling en spiritualiteit veranderen mensen en organisaties van binnen uit. SPES is een inspiratieplek waar mensen en organisaties hun diepere wortels (her)ontdekken.

In een 'after-workshop' bieden ze u de kans om na het werk een inspirerend seminarie volgen. Ze starten vroeg, bieden u broodje en een glaasje aan en zorgen ervoor dat u tijdig weer thuis bent. Een beproefde opzet die, zo blijkt, in de smaak valt.

In deze workshop ‘Spinoza als Spirituele Gids’ maakt u o.l.v. Herman De Dijn kennis met Spinoza’s filosofie en de actualiteit van zijn denken.

Locatie: SPES Academie, Heverlee

Datum/tijd: 29 april 2010 (18:00 – 20:00 uur)

 

 

 

Opzet: Voor het eerst schreef prof. em. Herman De Dijn, internationaal befaamd Spinoza-kenner, een Nederlandstalig boek over zijn grote inspiratiebron. In deze workshop maakt u o.l.v. Herman De Dijn kennis met Spinoza’s filosofie en de actualiteit van zijn denken.

 

Programma

18u00: broodjes en glaasje

18u30: start seminarie prof. De Dijn

19u15: start groepsdiscussie

20u00: einde

Prijs: € 10 / € 8 (leden) incl. broodje en glaasje

Inschrijving is verplicht en kan via dit registratieformulier. Uw inschrijving wordt definitief na bevestiging van de SPES Academie en ontvangst van het lidgeld. U krijgt de betalingsgegevens in de bevestigingsmail.

Annulaties op minder dan twee weken voor aanvang geven geen recht op terugbetaling.

                                                      * * *

Luc Devoldere schrijft in De Standaard van vrijdag 16 april 2010 een recensie over fhet boek van Herman De Dijn Spinoza, de doornen en de roos